bloggpaus

Ibland kan man ha så fel av dom man älskar otroligt mycket.
fkn puta
tar en bloggpaus och får se när jag kommer tillbaka . peace

Dag 4 – DIN ÅSIKT OM DIN KROPP OCH HUR BEKVÄM DU ÄR MED DEN

Är inte nöjd alls med min kropp och är för lat för att "fixa" till den, men är väl nöjd med min rumpa . mer har jag inte o säga för är för trött och håller på däcka. Träffat Ali , Hobbi och Jenni idag. Sedan Alis vän Amil oxå, grabbisarna bjöd oss på resturang , riktig arab resturang, vattenpipor överallt. hahah Aaa sjukt fin och trevlig kväll :) 
Ska sova nu iaf hajde :* 
 

DAGENS LÅT

 

Dag 3 – HUR DU VAR FÖRRA ÅRET,BILD PÅ DIG


Hajde
 

MIN FAMILJ

Hej finisar! Sjukt kallt asså! nu har hösten verkligen börjat! uscha , Metodövningen var sjukt kul och enkelt. Borstade tänderna på Sahra och tvätta henne hahahaha, vi skulle filma allt och insta det men det glömde vi :( 
Kom hem tidigt fett skönt, åkt lite runt med Ceci och nyss satt Wendy här men nu är dem ute och kör bil. Så jag pluggar lite inför provet imorgon. :) Hajde! 
 
 

Dag 1 – 10 saker om dig själv

Dag 2 – Din familj
Dag 3 – Hur du var förra året,bild på dig
Dag 4 – Din åsikt om din kropp och hur bekväm du är med den
Dag 5 – Hur vill du att ditt liv ska vara om 10 år
Dag 6 – Den bästa tiden på året är
Dag 7 - Bilder på 5 kända killar som du tycker är snygga
Dag 8 - Det här är jag beroende utav
Dag 9 – Dina åsikter om droger och alkohol
Dag 10 – Dina rädslor

Har 4 syskon , två är från samma mamma men inte samma pappa, och dem två andra är från samma mamma och pappa :) Just nu bor jag med min äldsta syster som jag har samma mamma med :). Iallafall vi är 4 tjejer och en kille, den yngsta ör 6 år sedan kommer jag som är 17, sedan min syster som är 18 och så Ceci som är 29 , och Tony min bror är 22 :). Jaaa vene vad jag kan säga mer. Mina föräldrar äger. Har mest kusiner i El salvador. Umgås mest med mina kusiner från mammas släkt än pappas (dom här i sverige) Den jag verkligen måste berätta om är min kusin Enderson som bor i El salvador, hur jag och han träffades är verkligen overkligt. Tänker nt säga så mycket men vi bråkade var de första vi gjorde, sedan fick vi reda på att vi var kusiner och blev bästa kusiner hhahah. 
Jaja, min familj är bäst. Verkligen bäst. Min familj kommer på första plats i mitt hjärta. ♥

10 SAKER OM MIG SJÄLV

Heej igen! hihi satt helt död av allt plugg i min säng plus så skrev jag inte det i förra inlägget från idag att igår efter skolan sprang jag till tvättstugan med fetaste ikea påse med smutsiga kläder så yää , och idag var jag tvungen att vika allt . Och just när jag höll på däcka så hör jag att det är någon utanför mig och jag blir såå rädd och sitter knäpp tyst. Meeen de sluta med att det var min älskling Jenni som ba kom upp sådär efter några dagar. Kollade på en fett hemsk serie uscha! Och så drog hon för ett tag sen så nu ska jag ta ett bad och sedan göra denna lista som jag snodde från en gammal klasskamrats blogg! :) 

Dag 1 – 10 saker om dig själv

Dag 2 – Din familj
Dag 3 – Hur du var förra året,bild på dig
Dag 4 – Din åsikt om din kropp och hur bekväm du är med den
Dag 5 – Hur vill du att ditt liv ska vara om 10 år
Dag 6 – Den bästa tiden på året är
Dag 7 - Bilder på 5 kända killar som du tycker är snygga
Dag 8 - Det här är jag beroende utav
Dag 9 – Dina åsikter om droger och alkohol
Dag 10 – Dina rädslor
 



1. Går i första året på gymnasium i hälsa vård och omsorg på carlforsska 
2. Just nu är jag sjuuukt stressad över metodövningen imorgon och prov på fredag, fast det visste ni redan väl.
3. Jag älskar att bada , kan göra det varje dag i 3 timmar och inte bry mig om jag blir russin. 
4.Jag kommer ifrån El Salvador som ligger i Centralamerika , stolt salvadoreña
5. Jag bor i västerås  
6.Jag älskar att dansa och fota. 
7.Jag trivs verkligen i min skola, har aldrig mått så bra och aldrig vart så taggad varje morgon för att gå till skolan. 
8. Jag bor hos min äldsta syster bara för att jag tycker att det är kul. :) 
9. Emo men..Sedan sturup dog den 4 september har jag suttit vid hans grav i minst 2 timmar. nu vet ni min fridtid varje dag. 
10. Jag är just nu i ett underbart förhållande med bästa killen som jag älskar otroligt mycket! , fast det kanske ni redan visste. 
Hajde puss!

SHOPPAT

Hej finisar! sry för dålig uppdatering Internet försvann igår och kom tillbka nyss typ. Skoldagarna har gått helt ok, ska ha metodövning imorgon och på fredag har jag prov sjukt stressad och nervös över det. Jag och Sahra sitter som nördar och pluggar på rasterna. iaf shoppade lite idag med nèa. så nyss kommit hem och ska plugga massor.
peace!


mitt förhållande nu. Perfekt<3


FIKA

Hej finisar! :) 
Tror jag börjar bli förkyld, sitter i tjock tröja+ stickat tröja och mjukisar och ett täcke, ändå fryser jag otroligt mycket! :/ , kul dag i skolan . Omg Néa så gullig. Kunde ju inte komma på lördag och fira mig, så hon gav mig detta idag. Gulliga töös. ♥
jag och Néa var sjukt sugna på kladdkaka så vi drog till stan och fika en snabbis, och kolla runt i affärer. Det var meningen att jag skulle shoppa lite men blev ju nt av för att vi hade så ont i magen hahah! Sedan när jag kom hem "var" jag med Sturup en stund. Saknar min bebis så sjukt mycket.. 
Ska plugga nu och gosa med trötta polly . Haide puss :* 
 
 

DAGENS LÅT

 

DAISY

hej finisar! haft en bra helg eller? omg vad jag har. Saknar Mensur redan så sjukt mkt. iallafall sovit typ hela dagen så nu på kvällen gick jag t mami och dadi. Nåt sjukt Läskigt som jag märkte nu var att min lilla syster gör exakt samma sak som jag gjorde när jag bodde här.vilket är ligga knäpptyst och sedan dra fingret upp mot taket från ingenstans.
asså fett wierd. dock slutat med det nu när jag inte har sånt tal längre. fett sick iaf. ska strax hem sedan plugga lite och så läggdags. haide haide :*


Min dag!

vakna av att dadi ringde mig och gratta mig och sjöng på spanska om typ mi amor osv haa så söt. fått massor med kläder,pengar och en fin ring av mami. platt tång och snart hörlurar av wendy. bästa var kärleken , min familj är bäst + jenni. sen på kvällen skulle vi till kultur natten men blev inte av...för världens bästa pojkvän ringer och säger att han är på väg. alltså min pojkvän kommer till vässan från köping i moppe. och gör min dag bäst bäst bäst. Damn så fkn kär. kollade på film en stund sedan myste vi bara . Så sjukt grym dag och kväll . Haide puss!:*




PLUGG

Förlåt för dålig uppdatering , har så mkt läxor och plugg. Nästa fredag har jag prov på kapitel 1 i hälsa. Hemskt stressad men världens bästavän kom hit idag och lugna ner mig. :) 
Världens absolut bästa Wendy köpte ett par jeans och en klänning och två feeeettt fina linnen till mig idag efter skolan. Alltid kul med nya kläder :D Sedan så har hon köpt hörlurar ,som jag inte ska ta sönder..hahaha! 
Iallafall så har jag bara chillat med familjen ikväll, och Jenni såklart. Jag ,ceci , tony och jenni satt med varsin vin glas och pratade om roliga stunder. Speciellt förra helgen aboo. Hon gick för ett litet tag sen , så nu sitter jag bara o halv sover. 
Blir 17 år idag wihooo! ett år kvar tills jag och jenni (hoppas jag) sitter på ett plan på väg till spanien i två veckor, sedan london i en vecka. Mitt liv är bäst. 
Imorgon/idag blir det nog en härlig daag, saknar min Mensur så sjukt mycket. ♥
Ska sova strax så vi hörs , haide :* 
Btw, skaffat mig glasögon! 
 

LEDIG

Folk blev så sura på mig som kom och klaga att dem ville hem och sova och jag försökte ju göra det roligare med att säga jaa jag är ledig men jag kom hit ändå! (hit-skolan) hah klar med alla uppgifter nu igen iallafall så aa,sen har jag väl bara bara tagit det lugnt med syrran,imorgon börjar jag sjukt tidigt och ska ha vård och omsorg lektion direkt i typ 3 timmar lr nåt.
hah bjuder på detta. tur att jag inte är den enda som tappar bort mobilen hela tiden (y)



DAGENS LÅT

Saknar Mensur så sjukt mycket just nu, fett jobbigt. Pallar nt o va ifrån han mer, hoppas verkligen på att han kommer på lördag. Knarkar denna för att den påminner mig om han ♥
godnatt! 

Sturup

Jag saknar att ha nån och gosa med när jag kmr hem efter skolan
Jag saknar att ha den där hemlängtan och gosa ner mig i min säng med Strurup till någon låt eller film. 
Jag tog ut han varje dag, sov nästan med han varje dag. Jag önskar bara att jag sovit med honom varenda jävla natt dom två åren jag hade med han. Vid de här läget skulle han sova på min kudde, och vakna av att höra mig sucka. Och komma och lägga sig i min famn och pussas tills jag sa stopp. Jag minns när han bara var några månader och älskade att klättra och gömma sig under mitt hår. Jag minns att varje dag när jag kom hem efter skolan stod han och kolla mot dörren, och så fort jag kom in reste han sig upp och började klättra på gallret. 
Jag minns när jag var utomlands i en månad, på gud jag grät så mkt för han. Och jag minns att jag sprang upp till han när jag kom tilbaka till Sverige. Jag hatar att komma hem och inte se honom där. 
Jag saknar min Sturup mer än något annat just nu, min glädje, min måne,min sol, min stjärna, min kärlek,min kraft,mitt allt. R.i.p.
^
Några månader bara. åhå

2 timmars

Heeej finisar! Hade sjuuuukt lång lunch rast kändes de som. Hade oxå 2 timmars vård och omsorg lektion, och min älskling Sahra gjorde allt fel, haha så synd. och så typiskt. Slutade för en halvtimme sen och en väldigt väldigt snäll Ali åkte förbi min skola och skjutsa hem mig, väldigt skönt! Så nu ska jag ta ett varmt bad och sedan se vad som händer ,imorgon är jag ledig oxå , men ska till skolan och plugga huhuhu. haide puss. 
 

SHE'S THE MAN

Min kusin josue var ju i vässan denna helg , och jag har aldrig haft tid för han.. så igår efter att ceci fran.och josue var på bio så kolla jag och josue på film. stackaren hade sett skräck så han däcka med mig.

Iaf och så idag har jag bara vart med jenni en stund och nu sitter jag och kollar på Moulin rouge och tänker på Mensur. hitta en gammal bild jag tog som gjorde mig lycklig. Saknade bby fett mkt och hade tjatat om det hela dagen så till slut var han utanför mig , så fkn underbar.


Vår helg.

Heeeejsan! Tycker så synd om Jenni som var sjukt bakis och fick jobba idag..hahha medans jag låg hemma och aa vakna hela tiden, när jag äntligen somnat ringer bby mig kl 4..(y) Sjukt härlig kväll igår hos Erik! 
Iallafall Mensur skulle till vässan idag men de blev ju nt av eftersom att jenni kom och släppte en bomb. Så senare på kvällen drog vi t björnön och chilla där med Ali och hans vän. Imorgon ska jag gottgöra min bebis
IAf nu är jag barnvakt åt en Wille så aa , ska ta ett varmt bad alldeles strax och sedan ringa bby. 
Haide ha de bra! :* 
 

DAGENS LÅT / DAGENS KÄNSLA

 

DAGENS LÅT

 

FREDAG

Hejsan! äntligen fredag ,äntligen helg!!! nej jag skoja jag vill till skolan o plugga. Men ändå kul , idag blire feeeest med min jenni ,om jag lyckas få tag på henne då hon hackat upp så vi inte kan smsa. Iaf skulle stanna i skolan o plugga med zahra men ingen pallade när vi var dom enda kvar typ . nu är jag hemma och ska sova en stund.
Drömde bästa drömmen med min baby åh. <3
hörs!


Enamorada

Heeej allt bra? (: fint här iallafall , är så galet kär.
Så att det gör ont..och jag saknar min baby så sjukt fkn mkt :( 
Trodde aldrig jag skulle kunna bli såhär galet kär igen..lr ännu mer kär än vad jag någonsin vart.
 
Han gör mig så lycklig. Så sjukt lycklig. 
Iaf, jag och Néa hade planerat våran onsdag ...gym efter skolan, men sååå klart så skulle vi ha utegym och promenera enda t rocklunda ,så vi pallade anteeee så vi åkte hem ist haha lata men ja, min träning är ändå att springa upp 4-5 trappor för att komma till mitt skåp vaaarje dag för att hämta något. Och så regnar det oxå som de säkert kommer göra imorgon med och jag har glömt mina favo mjukisar och min skinn jacka i mitt skåp. Peace! 
 

BORED

Hej sötisar! inbillade mig imorse att jag var 10 minuter försenad så jag kuta till bussen och var typ en halv timme tidigare lr nåt. 
Lämnat in alla uppgifter som behövde göras så har inget o göra just nu :( inga läxor förutom att bädda min säng typ 10 ggr. Som vi fick lära oss idag , jag Zara och D. sög på det..så vi gick ner och hade lektion ist. haha Slutade feeett sent, så kom hem runt 19..kanske ,käkat och städat mitt rum. Nu ska jag bädda sängen igen och sen förstöra allt för att sova. Peace! 
Jaaa förstörd,men kärlek hade jag. 
 

HÄLSA

Hej finisar! allt bra? mitt liv suger utan Sturup.
Hade hälsa lektion idag i 2 timmar ,sjukt kul! glömde allt i mitt skåp oxå så yä men iaf städat mitt rum och gjort rent waldens bur så har jag bara tagit det lugnt taggar inför skola imorgon , natti!




Happy

Vakna bra runt 12 skönt med sovmorgon asså! Jenni kom hit idag oxå ,blev så lycklig att jag skrek när hon stod utanför. Drog och träffa några grabbar, wierdaste träffen ever asså.. iaf så har jag bara chillat i mitt rum heheh taggar inför skola imorgon . peace natti!



DAGENS LÅT

 

KEBAB

Sovmorgon och sluta 12 är bra jag och Nèa drog o fika och tittade runt i affärer ,sjukt trött idag. städa lite i mitt rum och så gick vi o handla till ikväll. snart blir det film och gott gott med ceci. Sjukt trött inget o göra heller så peace



Rest in peace

För ungefär 2 år sen var jag och Emil (mitt ex/min bästavän) i en djuraffär bara för att vi hade tråkigt och kollade på djuren. Den dagen slutade med att han köpte en råtta , den lilla råttan fick de konstigaste namnet ever , Sturup. Redan första gången jag höll i han såg jag att han var speciell. Dagarna gick ,veckor gick och månader gick och Sturup hade förvandlats till nån sort människa , min Sturup hade blivit värsta puss och goss bebisen . Och förstod varenda ord jag sa ,förstod hur svårt det var att vara mig. Han satt alltid där och torka mina tårar när jag var ledsen. iaf 2 gick och idag gick han bort. Jag hade märkt att han vart lite allt för kall svullen mage och inte bajsat på en vecka. dom 4-5 sista dagarna i hans lilla liv hade han vart med mig hela tiden. Sovit med mig osv. Nu när jag haft tid så har jag alltid tagit ut han från buren en stund och gosat med han efter skolan. Idag gjorde jag det , vi somnade oxå så vakna jag runt 20 och la in han i hans bur för han verkade så trött. och så lite senare tog jag ut han igen..han kunde knappt röra sig min bebis, det syntes att han hade ont. Han var iskall ,jag fösökte bara värma han och få hans uppmärksamhet . Och så dog han..i min famn. Min bebis som jag såg växa o växa och lära sig nytt varje dag är borta nu. Världens speciellste råtta. mitt liv.







Estv

Hejhej alla fina!
Skön och lugn dag idag i skolan , Mitt nya busskort funkade inte så jag och Nèa gick t vl för det var samma sak för henne. jaja nu det är fixat nu iaf . idol tog nyss slut så nu ska jag bara vänta på att ceci ska kma hem så jag kan äta kvällsmat med henne ,peace!
min och min Mensurs konversation imorse


TVÄTTA NOGA

Hej finisar allt bra? Toppen här iallafall! Vaknade sjukt tidigt uscha! Ville bara somna om men gick inte bra och min älskling snacka med mig hela vägen t skolan. Sjukt seg dag hade två timmars hälsa lektion. Menmen kul var det! Kom hem för ett litet tag sen och gosat ner mig med Sturup så nu ska jag bara ta det luuuugnt . Puss!
im in loveee 
 

DAGENS LÅT

 

SKOLAN

hej finisar!
I skolan just nu , fått min dator så hähähää fett ont i magen. Ska strax ha service och bemötande som faktiskt börjar nu . så bloggar senare peace!
 
 

STAND BY ME

Gud..vad syskon kan ha rätt ibland. nu har jag lärt mig en ny läxa iaf. Träffat bästa idag ,spelat lite och tagit promenader. så har jag bara tagit det lugnt. Ska strax sova skol foto imorgon och jag har bästa klassen! natti!


ÄGG

Tja bruden med ägg ögon här
städat och mublerat om mitt rum idag nt så mkt skillnad menmen, sån depp dag assåå. är så trött förvirrad och ännu en gång besviken.
ska dricka upp mitt te nu och sova nu ,peace!