GRATTIS

I efterskott Joel!...haha 
hej vi var 13 år här hahah

Still my favorite song.

MANGO

Var o bada igår i San Diego, Fett stora vågor, vattnet drog in mig allvarligt så solade mest haha ,så vid solned gången var dt bröllop vid stranden, fett fiiint. aaa..shit, sen börja dt bli mörkt så som vanligt börja alla med att dt är farligt och blabla, så vi gick tbx igen.Så när dt var kolsvart ute gick jag ,min kusin och hennes dotter ut , hihih busiga så gick vi t stranden och ba bada lite. åh shiiit fastnat för dom med. Min kusin Ana är typ 30 men ser ut som 20 och beteer sig som oss. HAHA Så drog vi hem fett seent och tog med oss 2 ungar, min kusins ungar. Dom är så söta och bruna tuggummin svär man vill döda dom för att dom är så söta. 
Iaf idag vid 12 kom dom hit så åkte vi t en park och promenera lite käka i burger king och fyfan vad äckligt det var.Ville spy på burger king byggnaden. 
Glassen var god. ahaha iaf så när vi kom hem gick vi t parken är vid oss, så blir dt värsta livet här och ba ööööö dt är farligt när dt är mörkt. Fett trött på aa...... orkar nt bråka mer. Ana ska följa med t pappas komipsars fest tack gode gud . och hennes barn säger "tia emily " till mig...asså </3 haha 
Lärt mig fett mkt spanska nu breeee hohoh 

MIN NYA POJKVÄN

Vi kroka idag, lr ah typ, slog i huvet lite sådär svagt, inte farligt. Fett sjukt, dom kör galet här asså. 
Skaffade mig en pojkvän hos faster. Han heter Jugete och hoppa på mig såfort jag klev ut ur bilen. Fett söt och gossig svär vill ta med mig han t sverige. Vi ska gifta oss och grejer, för jag sväääär han ville nt släppa mina ben. Fett söt. 
Umgicks med kusinerna iaf ,fixade Jennifers naglar, dom blev fett fina svär. Så bada vi oxå. 
Fick nyss reda på att vi ska fira nyår med pappas kompisar...sweet Jesus save me. Drar handflatan på pannan varenda gång jag kommer ihåg sista gången jag träffa dom. Åh gud. Ska försöka övertala mamma att inte fira hos dom. Blir galen och dör annars.


 Ni ser han ville t lämna mig höö,+ bild bevis till er som inte tror på att jag inte är rädd för hundar längre. ägda



JULKLAPPAR

Tog tag i mitt liv och shoppa lite julkappar till dom viktigaste. Ne men aa ska fortsätta någon annan dag när jag vaknar tidigt, är alltid ensam när jag vaknar och inlåst som ett djur ,som om jag skulle smita ut lr nåt.
Precis kommit hem från parken iaf fick med mig ensån där ni ser den är fett fin fast man ser nt för kvaliten på gifen och för att jag såklart rörde. 
Ska försöka ladda upp bilder lite senare idag iaf. JA ÄR FETT BRUUUN JAG SVÄR :D
hoppas ni fryser baken av er därborta i sverige. 
 

DEPP DAG

Svääääär aldrig haft sånhär jävla depp dag. Vakna typ 14 och ensam hållt på svimma idag typ flera gånger spytt typ 7 gånger, så jävla sjukt var fan kmr all skit drack ju mest igår och åt typ ba 2 ggr och fett lite. Iaf aa, så fort jag ställde mig upp snurra allt, blev inlåst i toan oxå satt där i 1 timme och försökte få upp låset HAHA ,tro dt eller ej men borsta tänderna hela tiden då .
men aa det sover folk här just nu typ pappas släkt , och dt är en 15 åring som säger "tia emily " t mig WTF. han är så mörk att man nt ser han i mörkret, hade hörlurar i så kom han in och peta på mig, svär han såg ut som en demon ,tur att jag nt sover med kniv längre....
ah shit, camar med chino och hans kompisar just nu, hahaHAH alla 5 gråter för att jag snart åker hem. jag svär på guuuuuud, det är sjukt. först ba skratta dom och ba aa vi besöker säkert dig i sverige, så börja min kusin "borro" gråta och alla ba fan äre med dig , hahaa asså så sjukt han ba " esque ya se nos va la sueca :'(" ( vår  svenne åker snart) HAHAHA asså jag är så sjukt elak och ba skratta åt dom,så börja Jairo och Alexis gråta ...sen resten HAHA . Nu leker alla machos och säger att dom driver fast dom gråter fortf. 
kl är typ 2 och jag kan nt sovaaaa ,och åååååh orkar nt deppa mer med grabbarna. Asså svär chino ser ut som chino jag dör. fuck distance. Lite...
godnatt!

GODA JULEN

Så jävla kass jul men änd kul ,trodde vi skulle t Lachadura så var fett lycklig men pappa kom typ runt 14 lr nåt så vi åkte inte dit, men det blev bra ändå luis osv esmeralda var hos mormor så vi åkte dit ist. Fick en ny kompis oxå hihih , tror hon heter Joselin, vi promenera iaf... jävla äckel tog på min rumpa. Och Luis ba skratta ::S:S:S. Äcklet fick en smäll iaf. wtf
aah dt var skratt och gråt osv lite här och där. Och jag hänger med halvt nu oxå, hör vad folk säger och fattar ! ibland. Fick reda på att jag inte kan uttala hund på spanska oxå....säger tydligen "pero" ist för "perro" 
knas, iaf så åkte vid t pappas famij runt 22, där börja skiten. Kunde verkligen nt prata med någon, S var dt några bitchar som kolla på mig hela tiden , blev fett irriterad, ah shit drack fett mkt typ, asså typ fett mkt pepsi, sen kaffe, mår fett illa och har ont i magen,jävla kranvatten ALLTID. Så gott kaffe här men åh, ja allt sluta med att jag satt och snacka med dj killen, hhaha , hans kusiner kom fram och börja prata engelska..mamma hade sagt tydligen att jag nt fatta spanska. sen innan vi skulle dra så kom han med bil nycklarna och gav dem till dj killen och pussa han på kinden. HAHA Så sjuuukt och alla hans kusiner satt i ett hörn och tjuvkika på oss haha asså..., aa kom nyss hem iaf, mår så jävla illa, vill spy, kmr spy. vill borsta mina tänder tills det gör ont 
Så dålig jul men ändå bra haha. fast det fattas ett par grejer asså....

Saknar Ceci
Saknar Sturup :( 
Saknar Wendy mer än något annat. Saknar att höra hennes skol dagar, Saknar att hon alltid påminner mig när pappa hällde vatten på mig. Jag saknar att prata med henne fast hon inte lyssnar. Jag saknar när hon skäller på mig när jag tagit nåt utan att fråga. 
Min syster är bättre än er alla. 
Min syster är jordens vackraste tjej.
Ska sova nu , god jul !

CAM

Badat idag igen, fast bada inte så mkt solade mest. fett bruuuun jag svär, så följde jag med Wille till stora polen för den var för djup och stor så aa höll koll, börja bråka med några killar där oxå HAHA. Fett sjuukt, fast dt var nt på allvar så blev dt på skoj helt plötsligt, asså fan så jävla sköna människor här när dom driver.låter så kul på spanska hahaa. Senare kom mamma så då gick jag runt ist, asså fan sjukt till och med poliserna är fett flörtiga här. menmen vad ska man göra, så hjälpte jag wille med läxor osv, Nu sover han och jag camar med Chino . Så jävla underbar, han börja sjunga "mi niña bonita" med hans kompisar ...hans kompisar var nacho och chino var chino. (hans riktiga namn är Walter) 
Så jävla lik jag sväääääär asså gud. 

HAHHAA Wille ramla nyss från sängen. 

DAGENS LÅT

Snart ♥
 

DEPP DAG

Kl är typ 21 just nu här tror jag, william somna precis. Vi satt och prata om turkar osv att vi saknar wendy och ceci jätte mkt :( hahah. hahah världens bästa syskon son asså. Vi promenera lite nära mig så var dett ett par killar som viska grejer t mig och wille ba ställde sig på andra sidan och tog min hand. My hero hahaha.
Iaf saknar boysen :(, cama med chino idag på dagen asså ååh fml. Så cama jag nyss med Jairo, fatta inte vad han sa ....hahaa hans kompis skriver förkortningar på spanska hela tiden får damp fattar inte.
iaf innan wille somna , somnade han typ halvt, så typ skrek jag på han HAA asså stackaren ba flög på upp på min rygg. HAAH
ah shit är fett trött, borde sova lr nåt

DAGENS LÅTAR

 
knarkar chino y nacho för att chino ser ut som chino. hahah

DAGENS LÅT

Jag vill inte hit, jag vill inte till sverige jag vill vara där med dom :( 
Min och chinos låt, haha vi dansa åt den feeeettt mkt svär
 

BEGRAVNING

Sov ba i 2 timmar så gick jag upp och fixa mig , käka frukost hos moster och hände med Luis. Så Skulle jag träffa en av killarna igår som inte är min kusin men hittade inte ahaha ,så gick dom förbi där jag var men jag hann inte springa t dom åhå ,så när dt var dags för begravningen höll jag på somna, men sen såg jag chino och blev fett pigg så gick till han istället så gick vi till kyrkogården. Det var fett depprimerande , dt en begravning bredvid och alla grät brutalt där. Det var kaos. Efter det åkte jag hem. Nu är jag hemma och tänker efter att jag inte vill åka. Fasnat för boysen nu :( , så snälla och roliga hahahha . Vill verkligen nt åka hem :( 
Ska nog dit nästa vecka och så har vi gått med om att fota lite osv umgås hihh 

nu jäääävlar :D

SANNING ELLER KONKA

Var tydligne nt begravning, var typ aa minnes stund. lr nåt . IDAG är det de, alla sörjde ett helt dygn, så har dygnat. Men körde sanning lr konka med 5 st först, Luis ,esmeralda,sen en till som jag nt kmr ihåg vad hon heter och så jag och josue.Så var dt typ ett gäng killar som kolla på ,så sa jag åt dom o va med. Blev fett kul vi blev typ 26 st lr mer. Vi körde t 3 på natten typ, sen orka jag nt mer så alla ba gick hahhaa kungen typ
sen satt jag med killarna tills typ nu , fick reda på att två var mina kusiner hahah resten var ba kompisar. Ska träffa dom imorgon , en av killarna såg precis ut som chino ! på riktigt, ba att han nt hade flätor. Dom var fett roliga iaf hahah aja, kl är typ 6 på morgonen här just nu, och jag och kajsa ska försöka sova nu hörs!

R.I.P

På väg till Luis just nu, fett taggad. Det är natt nu så vi kommer nog försöka räkna stjärnorna hihih. Fett fint.
Och så ska vi på begravning. Mammas moster dog igår/idag. :/, hann träffa henne en gång oxå.fett syynd äre.
iaf Har blåmärken på höger armen, bara gula bilar här, och Josue sitter bredvid mig .men aa vsnart dör mitt batteri :(  
men aa längtar!! bloggar imorgon lr senare hörs!

FÖDELSEDAGSFEST

precis kommit hem ffrån pappas kusins dotters födelsedags fest. Åh ta mig tillbaka, satt så skönt under ett träd med en kille och några fler. det var fett tråkigt först ..hon firade sin födelsedag i en kyrka, så dom höll på snacka om gud i typ 1 timme, Så käka vi , fast som vanligt gav jag min mat till en hund , som heter Luna. Fett sööööt är hon! Fick sötaste bilden på henne asså ! 
ringade in killen jag satt med för fick ingen bild på han annars haha 

DAGENS LÅT

 

2 DAGAR

Vart med Luis i 2 hela dagar. Aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv...
iaf igår var vi hos as många mostrar osv, Träffade sjukt många . Har nt koll längre, fast innan vi drog till dem handla vi lite. Äckel killar.
Jag ,Luis och Josue hängde i varsinn hängmatta och försökte förstå vad vi sa t varann. Så skulle vi lämna en 3 åring hos sin mamma typ vid 9 på kvällen, så vi promenera dit, Och hotellet ligger precis bredvid typ. och så gick vi tillbaka och alla baaa att dom hade lämnat oss och åkt till hotellet. Så hahaha vi fick gå enda till hotellet igen sjukt.
Sov med Faster och Josue. Jag och Josue somna runt 3 på natten , asså vi skratta ihjäl oss , det blåste somfan vi trodde det skulle va nå tornado eller nåt. Så somna vi i en hängmatta tsm, så vakna vi en stund och bädda hängmattan, och Josue var fett trött asså stackarn så han ramla och slog i huvudet när han skulle lägga sig i hängmattan..hahah asså shit. A sen sov vi gott. 

Jag och josue vaknade sist av alla. hahah alla var fett sura, fett gulligt, Luis kom med sin cykel t hotellet för att säga godmorgon.så åkte vi t moster Claudia och käka frukost , Daisy har fastnat för kycklingar och hönorna som finns här. Och jag för hundarna . Mamma får damp.
Iaf efter 2 timmar åkte vi o bada . Fyfan så jävla skönt, Fett varmt ute ju och så fett kallt vatten ,lr aa. Kände mig som Sid i Ice age som drack salt vatten. Jag och josue simma ut fett långt ute, så kommer värsta vågen och typ dränker oss. Blev fett brun oxå fett azm. Så typ på kvällen åkte vi t moster claudia igen för att duscha osv, har fortf massa salt i håret och kroppen haha , Så åkte vi hem efter det, var fett jobbigt pappa stressade som vanligt så sa aldrig hejdå till Luis lr nån. Ska äta nu namnam!

DAGENS LÅT

Haha så äreeeeeee
 

EL SALVADOR

 

16 TIMMAR

16 FUCKING TIMMAR. Ska vi flyga. Jag och Josue försökte dygna för att sova på planet ,men vi somna typ 3 eller nåt. Drömde nåt fett konstigt så börja svära osv grejer i sömnen . ahahha , Nyss käkat frukost iaf ,namnam
juste vi drack vatten från kranet . Jag hade värsta ångest sen och trodde att jag skulle dö för att Josue säger helt plötsligt "kan man dricka kran vatten förresten?" , Det blev kaaaaaos. Vi ska dra snart iaf så ska börja packa. 
fett azm! Vi hörs yao

SPANIEN

Vi tog samma plan som moster så just nu är vi i spanien med kusinerna. Var planerat att jag och wille och lillsyrran skulle ha ett rum och dadi och mamma eget rum. och så mina kusiner med moster. Men nu ska daisy sova med mamma och pappa och Josue med mig och william. Så som gamla tider kmr vi somna runt 3 av bara garv haha. Nemen. aa Fett taggade är vi iaf. 

DAGENS LÅT

 

MÄRSTA

Flygen var tydligen inställda. Och dom informera inte att dt var inställt jävla fittor.Fast vi åker imogon samma tid osv som planerat. MED moster oxå haha  ...asså ååh hade kunnat träffa folk idag asså ÅÅH , Var sjukt jobbigt och känsligt att säga hejdå till världens finaste syster. Jag klara det bara inte. Ni anar inte, En fucking månad utan Wendy....utan sturup..utan världens finaste pojkvän. Utan Ceci. 
Såå är i märsta hos brorsan just nu. Hade inte tänkt på att jag är faster med . Desseri är jätte sööt! hon blev beroende av mig av att jag bara hade henne i knät i 3 min. Hon börja ropa på mig hela tiden och kalla mig för Tia Emily. som betyder "faster Emily" ..kände mig gammal,men fett söt sväär.
IAf vi har spelat bubblan, dansat , sjunit kareoke..fan stavas det? Men aa. Med brorsans familj.
Fick min julklapp igår förresten! En ny system kamera ,fett glaaad
Skit söt unge asså!

Brorsans son och min lilla syster som dansar haha 
bjuder på gif oxå hooh

HOS ALLE

Precis kommit hem t alle från o shoppa. haha åh. Vi ska fixa mina flätor snart till imorgon. WOOHO, vi ska va i Madrid en stund imorgon ,lr ah 1 natt då tror jag. Så dt blir fett kul yao ,sen byter vi flyg till El salvador,så jävla taggad,vill ba härifrån ,äckel sverige.
Nu ska vi fläta mitt hår och DUNKA FETT MKR musik. som förr. mmmmm<3

DAGENS LÅT

 

"DAGENS LÅT"

Saknar allt förut. Då det bara var du och jag ,gatita. 
Kom tyyyp nyss hem från M. Satan vad dt blåser asså! Flög nästan med ju, neej skoja. 
Ska shoppa lite små grejsis med Alle imorgon, Så på torsdag ska vi hitta på nåt anna än shoppa . 
Och på fredag åker jag. FETT AZM. Medans ni sitter i kalla sverige och fryser ihjäl och ruttnar i eran bajs så är jag i  El salvador hohoh. Ska först va i Madrid hörde jag,ojdådådå.
Ska sova snart....borde göra dt men aa....
 

-

photographer Chris Eric Bratland

New stuffNew nails.I LOVE U SO.Love uuulove u 2New stuff.2new stuff.3

DAGENS LÅT

 

EMYDOG IS BACK

För exakt 2 år sen blev jag kallad för hunden av Alle och Nataly för att när jag gick hörde man massa prassel typ...från mina armband. IDag köpte jag as många armband som låter...haahha hunden är tillbaka typ!
iaf shoppa feeeeeett mkt, Var gratis bussar till 20.00 ,så jag och Alle shoppa först i erikslund ,fika där. sen drog vi t stan och käka @mc donalds. Sen skulle alle dra typ 17 men hennes mamma svara inte. Så vi spamma henne med missade samtal haha , Nataly ,alle ,jag och R. ringde typ 30 gånger jag svär..iaf jag..hahaha ,så käka vi @subway medans vi satt och var emos för att ingen hade batteri på mobilen, hhaaa var fett depp. 
Tiill slut till slut svara hennes mamma, ååh vilken glädje,så sprang jag t min buss hohoh,
tro dt eller ej men käka nyss igen med mamma. så jävla mätt just nu,men så jävla gott. shit vill inte dö.
Nu ska jag ge mat t råttorna och dra ut! hörs yao!