DAGENS LÅT

jag mår braa
 
 
 
 

PRAKTIKEN

var i praktiken idaaag ju, dadi kom precis med Daisy preciis när jag hade kommit in. hihi den lyckliga dadi när han ser mig där asså. =D
Iaaaf ååh ,tröttnar nt på alla söta ungar asså! Dexter som vanligt såå gullig kom med en stor bukett till mig med bara maskrosor..längtar tills han går i 8an så jag kan mobba han hur gullig han var när han var liten. hihi 
Iaaaf aboo var så trött när jag kom hem såå däckade dirr..skulle t mamma egentligen men glömde. 
ska dit efterskolan såå vid 4 har jag tvätt till 7, och vid 7 börjar frans match wohoo, såå ska dit och hålla tummarna för assyriska! iaaallafall hööörrni hörde att denna snygga Anton Ewald spelar någonstans i Västerås på söndaaag..taggar! =D
ska sova nu godnatt .*

-

meeee mip. 
from my IG @ MisspollyxxModel: me
Photographer: Silje Husdalme. new dress b<3..FOLLOW ME ON Instagam for more pix! Misspollyxx  @  IG. xoGet it riri

FÅGEL

kom hem för nt såå länge sen, vår klass hade frilufs dag och jag satt på en bänk och sola med Linus! Så senare kom Bea förbi och gjorde min dag bättre. Ska snaart t ica och köpa kakao så jag kan baka nåt gott! Våra fåglar har skrikit enda sen jag kom heeem, fett ont i huvudet
Ceci gick nyss men kmr tbx sen meed Laura. aboo fett uttråkad svär..så ska t ica nu ist!
Pååå fredag blire stockholm jaaao! 

DAGENS LÅT

Tröttnar aldriiiig, + saknad chino och Enderson.
Ska ha lektion nu hörs senare :*
 

ALLE/ROCKLUNDA/BOWLING/HIWA

tvinga mig själv o gå upp så tidigt i onödan. Alles kille kom i suprise och hämta henne sååå jag droog t rocklunda och mötte Ceci fran och wille + samuel. såå cykla vi t belluve och bowla ,,hahah jag svääär jag suger. Gick bra i början.. såå ringde hiwaa och sa att han var i v-ås såå gick t PB o hängde där till typ halv 12 . Svääär sjukt gryyyym kväll! ...Blend ( hiwas kompis) fick en boll mellan benen, hah jag svääär de var sjukt konstigt. jag och hiwa gick längst fram och snackar , så vänder vi oss och ser precis att en boll från himlen ba faller ner precismellan hans ben..HAHA ?  aboo de var så synd. Iaf , Hiwa fett göll promenera med mig från PB t Råby . såå kom hem för ett tag sen och nuuu ska jag sova för mina ben gör ont...Godnatt :*

IGÅR

Förlåt för dålig uppdatering huhu, halv tråkig dag i skolan , drooog t mamma direkt och så åkte jag och wendy ner till stan för att jag tjatat om en väska i ba en dag ...hihihihi såå ny väska i min väsk samling :DD , 
Såå skulle wendy och tim inte t rocklunda sååå jag drog t Alle och hjälpte henne och packa , städa och tvätta kläder. Kvinnan reser ju nu på mpndaag omggg...iaf kom hem vid halv 11 och direkt drar ceci med mig till bästa mostern. haha såå vid 2 cykla vi hit och killarna hade typ kill kväll sååå de blev kul. huhu
Nu ska jag fixa mig fett snabbt för Alle och nataly vntar snart på mig nere på stan, sen ska vi t rocklunda marknaden..får se om Alexander dyker upp oxå!
sååå PEACE. :*

weeee AREEE WIIILD

Taggar stort inför helgen. Ingen aning hur de blir imorgon men bestämt mig attt jag SKA köpa en klänning imorgon och en ny väska..punkt! Iallafall var ju o kolla på match och kom hem vid halv 10. Assyriska vann woooohooo! 5-2. 
Skaa tvinga Alle nu cama med mig, om nt ska jag sova med Daddy yankee i hörlurarna.
Hörs! :* 

FOTBOLLSMATCH

Kom hem vid 21 igåår , kämpade hårt för attt fåå wendys uppmärksamhet..lyckades när jag skulle hem. (Y)
Fran ska ha fotbolls match dag kl 19 vid brandhovda såå väntar på att tiden ska gåå. Alle ringde mig nyss utan att släppa någon bomb. Hela denna helgen ska jag träffa henne typ eftersom på måndag åker hon till Spanien. :( Och såå imorgon hänger jag på Wendy och Tim t rocklunda marknaden! 
Ska gulla mig med Sturup nu hörs :*

CARLFORSSKA

Heej finisar!
Igår och idag var jag i Carlforsska och aaa gjorde ingenting. Iaf städa lite mitt rum när jag kom hem och såå vid 7 kom Alexander t mig . Såå vi gick till Frans fotbolls träning . Så efter det promenera vi hem och kolla på film ...någon riktig konstig film. 
Så vid 22 mötte jag och Alexander Ceci som slutade då. Så kom hans mami och hämta han
Somna rätt så sent men vad sjukt pigg på morgonen! Såå efter Carlforsska idag igen gick jag till IT-gymnasiet och mötte Wendy, fika i typ 1 timme och så drog vi hem så nu är jag hos mamma . Skaa hem senare på kvällen, är trots allt ledig imorgon hiih!
Ska chilla nu med syrräään och mami hörs! :*

shoppaat

Fick sluta en halvtimme tidigare idag hiih fett skönt! sååå åkte jag och ceci och hämta fran så drog vi och handla lite grejer t fåglarna ,polly och mina råttor. hiih Nysss städat buren på dom så nu luktar dom gott igen hihi.
Iaf i lördags hade Daisy kalas Det kom bars 3 dagis barn , resten familj haha . Hade glömt daisys bästavän som hade en bror som är typ 10...hahaha såå sööt! 
Så senare på kvällen kom mina två kusiner så de blev gött. Hahah kalaset blev typ till fest att grannarna klaga och ringde mimer lr nååt. fkn bitch 
Så runt 12 på natten cykla jag Josue och Christian + Wille hem . haha josue fick skjutsa mig och Christian , abooo jag vene hur det gick till men vi kom hem utan att ha skrapat upp nåt! hahah 
Minns nt när ceci och Fran kom hem meeen sen vid midnatt jag svääär vi kollade på the ring..uscha. i Japanska versionen, jag och Josue satt ihop klistrade och svettades och gömde oss under täcket. haha.
Så typ vid4 kunde nt vi somna så han kom in t mitt rum och satt på björnbröder hahh

Min vecka är typ hel planerad! , Imorgon skola , sen efter Ska jag t EJ , sen på kvällen kmr Alexander. 
huhu 
Skaaa göra något nuu har tråkigt hörs!
 

FOLK SOM TRÄFFAT MIG KMR FATTA

I ett år har jag hållt på med ett klappande och de går inte o sluta med det! Nu har jag hittat andledningen och varifrån jag fått det. hahah! jag döör. Kmr från RBD medlemarna Ucker och Chris som fånar sig då och då. 
Iaf, var till skolan och hämta böcker för att plugga hemma, och såå efter gick jag t mamma faaast ingen var hemma så gick hem igen. 
Och på sängen låg de ett paket hihihih JFDKPFJMSÄPKVÄSP
Fran hade köpt en kamera väska till min system kamera. Den är feeetttt stor och fiin! Älskar den! 
Jag svär man kan ta med sig allt möjligt i den väskan oxå. Så bra! hihi slipper jag ta med mig största värskan när jag ska ut och fota! 
Nyss käkat och nu kom solen fram igen så ska t balkongen med en kopp te. 
Hörs :* 

DAGENS LÅT

Daddy yankeee, el amor de mi vidaaaaaaaaaaaaaa

LÅNG DAG

Heeej finisar! Sjukt fint väder idag asså! Minns inte vilken tid men jag Cec i och Fran cykla ner till stan i de fina vädret för att sola, såå efter de skulle Cecii t rocklunda och gymma men ist träna hon fotboll här vid IP . Sen vid 7 hade Fran fotbolls träning såå jkag Ceci och Wille gick dit och spela lite och kollade på frans lag lite då och då. :) 
Hans träning sluta typ vid 9 kanske såå vi gick hem tidigare och spela basket ,abooo vad vi rört osss idag. Helt sjukt! Solade lite ute meed, fett skönt omg. 
Nyss kollat på lejon kungen 3 för att de var ett bra tag sen. Såå nu ska jag bada och sen ta några alvedoner och sova! 
Natti Hörs :*

3 ÅR

Huur kan man låta en 3 åring gå ut alldeles ensam? 
Människa skaffa inte barn om du inte kan ta handom dom... nejmen. Alldeles nyss grät en liten 3 åring flicka utanför mitt fönster för att hon såg att jag hade öppet. Hade hört henne i jag svär en halvtimme men brydde mig inte tills hon kom t mitt fönster och börja gråta ännu mer. Så jag gick ut och fråga henne vad som var hade hänt , hon hade visst tappat bort sin mamma, såå Fran ringde Ceci, ceci ringde Aina osvv såå dök flickans syster upp efter ett tag alltsååå hade hon inte tappat bort sin mamma hon hade fått gått ut själv! 
Såå hennes syster visa mig var dom bodde så prata jag med mamman. Aboo hoppas hon går ut med barnen när dom vill ut nu! Fett farligt för dom juu! :/
IAaf aa, Roliga var när hon stog vid mitt fönster och grät. hahah 
Iaf Fran har snart match vid IP såå ska snart diit . Så ska sätta på mig hur mkt kläder som helst!
Mååår sjukt dååligt, börjat få ont i ryggen när jag hostar och ont i huvudet när jag nyser.
Jag kmr dö
Tack för mig. Hörs!

INGEN PRAKTIK

Ska inte t praktiken imorgon för kmr smitta allla söta barn där :( 
Sluta ganska tidigt idaaag fett skönt, så vid 4 skulle jag följa med min Daisy till prova på fotboll nivet. Meen mamma följde med å jag åkte hem för de var så kallt , iaf Ceci drog t Laura för ett tag seeen så nu ligger jag i sängen och nyser sönder , är hur hes som helst så ska va tyst tills jag blir frisk. 
De sommar snaaart jaao wihooo :DD
Ska vila lite nu så hörs :* 

DAGENS LÅT

Jag äääär kääär ♥
 


ORKAA

Heej sötisar! , jag har sjukt ont i halsen hostat mig så hes oxå. 
Sjukt ont i magen och huvudet, abooo.
Iaf hade sovmorgon idag såå de var bra !  Saknar närheeet ååh saknar att ligga i underbaraste killens famn. 
iaf nt gjort så mkt idaag, bada i typ 2 timmar.Mådde bra i en halvtimme baa. 
IAf tagggar inför skola imorgon! nu 112 Aina :DD hahah 
hörs :*
 
 
 
 

STÄDAAA

Heeej finisaar! allt bra?
igår kväll sluta det med att bara William kollade klart på filmen var så trött så gick o la mig! och Fran och Ceci somna i soffan hahah. 
Vi hade nt tänkt på det så mkt meen, vi satt ute vid altaren och såg att de börjar bli buskigt i buskarna! blad och löv och grejer :D , man blir fett glaad när man kollar ut! Snart sommar wihoo!
Iallafall såå var mamma här tidigare men nu är alla uppe vid råby IP så jag ska ta och städa rått burarna och sen damsuga hela huset!
Börjar oxå bli förkyld, sjukt ont i halsen! :/
Jaja hörs senare :*

<3

Jag är sådär små kääär. Så glaad och ååh! 
IAaaf fin dag och kväl igår. <3 
Kom hem runt halv 23 heeelt sluuut, däckade dirrr när jag kom hem. Drömde om Underbaraste killeeen och blev väckt vid 6 på morgonen såå blev ledsen att han nt låg bredvid mig :(( 
Iaf Wille hade turnering såå vi var o kolla och heja hans söta lag! hihi, Seeen såå ringde mamma lr wendy och sa att behövde skjutss till E-tuna för att hämta en pipi fågel. 
Fran hade ändå match i halstahammar såå e-tuna ligger nära så Wendy hängde med. Fett fin fågel asså hihih. Och Såå kom vi precis när fran börjat...typ. 
Svääär skönaste killar som satt bredvid oss hahaha! 
Såå efter åkte vi t mamma och fixa nååt, i deras nyrenoverade toalett. Fett fint r det!
Såå nu ska vi kolla på Rat Race så hörs finisar!
♥ T ♥

IM BACK

Heejsan finisar!   som jag skrev förut så har jag haft blogg paus. meen nu är jag tillbaka! hihi Var på praktiken igår hiihi tröttnar aldrig på alla ungaar . fast var fett trööött, Fabian hade hållt mig vaken heela natten typ.iaf sen efter praktiken försökte ja hlla mig vaken såå gjorde så mkt som möjligt. Så vid 7 hade Fran fotbollsmatch mot Fagersta tyvärr så vann fagersta , och så däcka jag...ahha :( 
Ska duscha nu sså efter ska jag nog träffa Emil lr ba chilla hihi hörs!
Imorgon ska jag äntligen träffa finaste killen ♥

DAGENS LÅT

 

Bloggpaus.

FÖRLÅT

förlååt för dålig uppdatering, har ingen inspiration o skriva längre. 
Missade hela valborgen i tisdags jao, blev fett ledsen. Meen var hos mohammed och hans kompis med några till och festa lite. 
Och såå igår åkte jag till Örebro/nora , Moster Luz fyllde år igår så vi åkte o fira henne hehe. 
Och så idag fyller Ceci år så ska snart fixa mig fr hon slutar snart , och så har fran fixat en överaskning så ihih de blir kul . 
Ska städa snabbt mitt rum nu och duscha. 
:*