DAGENS LÅT

bästa asso omgsh
 

FLYTT

Nu har vi tagit hit alla mina möbler och gjort de fint i mitt nya rum dåliga är ba att de inte blev som planerat och så nu har jag nt så mkt plats för att dansa längre :/ fast nöjd ändå. 
jaja vene om jag skulle träffa Alle imorgon o ba ta en fika  suger o ha comviq bas assåå, ska tanka på imorgon så jag äntligen kan ringa alle ahaah. Ska ta ett bad nu
hörs!

STURUP OCH WALDEN

Var o gymma igår och körde som jag typ gymmat varje dag..omg vilken träningsvärk jag hade/har , orkade inte gå upp. Så skulle ceci t sjukhuset o hälsa på sin pappa så då passa jag på o städa lite i vardagsrummet och köket, och just nu sover jag i soffan i vardagsrummet så jag skulle ta undan lite täcken och kuddar så försökte kma in t mitt nya rum så var de låst, blev så nyfiken att jag verkligen försökte kma in i rummet asså och när jag äntligen kom in...såg jag dom, mina två bebisar som jag gråtit för i några dagar. 
Städat buren och matat och lekt lite med dom nu iallafall, sturup somna i min famn och sov under en hel film..den där ark filmen som gick nyss på 6an. åhåå, som en bebis jag svär. 
ska sova snart iallafall wille har turne imorgon bitti såå aa, så ska vi städa mitt nya rum osv. 
jaja hörs!

UTVECKLINGSSAMTAL

hade utvecklingssamtal idag, eftersom ja glömde berätta dt t mina föräldrar så gick ceci och fran på den ist , mkt bättre  ,jag svär de vara i bara 20 minuter för att någon bitch hade tagit polly ( vi tog med polly och hon satt och vänta utanför ) iaf vi fick nt ha polly där i ba 20 minuter så en brud tog henne ,ommmmmmg sådär lack jag blev asså.
iallafall var så fint väder att jag satt uppe i övervåningen och sola i ett fönster , abooooo har så tråkigt just nu ska nog hem och hämta lite grejer lr nåt.  
ska göra en hamburgare t mig och wille nu hörs!

STÅ SOLARIUM

ABOOOOO ... jag och alle var riktigt dumma idag, men vi ville så gärna. 
Solade i 30 min i dubbelrummet och sen 9 minuter i de instängda stå solariumet..asså jag ville gråta . Det brändes och kunde nt andas! MEn jaja brun o fin nu huhu,så fläta Alle mitt hår =D 
och såklart så fika vi huhu , shit jag är så pinsam ibland asså..omg har sån ångest. 
Träffade på Philip och Karrar iallafall, trevligt hihi. Min Amerikanska kladdkaka hade oxå för mkt socker så jag blev sjukt hyper och gjorde bort mig mitt på stora gatan..haha fml
Iallafall ceci kommer inte hem förens typ 23 så ska göra en kladdkaka så vi kan fika senare huhu 

RÅBY

Var planerat att jag skulle träffa Mikaelpå fredagen till typ 6 på morgonen från 00.00. Men ist var vi hela helgen, haha var stängt överallt så vi satt vid donken till 4 så blev vi trötta och gick t han när han ändå bor på stan.
Och aa, hade trevlig middag med hans familj osv kollade vi på film och tog promenader.
Just nu är jag i råby, ska flytta hit nu när jag inte har råttor längre. 
I veckan ska vi fixa mitt nya rum och så i helgen tar vi hit alla mina grejer . Dåliga är att jag nt kmr ha plats o dansa :/, bjuder på en gif från helgen på mig och Mikael. ...lllllr Erik (((;

Blir fika imorgon efter skolan med Alle. ♥

HAPPY ISLAND

HOLY fkn shit. Svär på allt att jag bara solade i 9 minuter i en såndär stå solarium..o.m.g höll på dööö 
Stackars Alle som stod där i 14 min asso shit! Vi skulle sola i 14 min i stå solarium och sen 30 i vanlig (liggandes) , men vi orkade inte, jag sprang ut dirr iaf. Wouh! 
Skulle t bjurhovda idag men R kmr tydligen t västerås så Alle kan nt, så vill inte göra samma misstag som förut så festar hemma ist med min spegel! 
Ska gifta mig med Daddy yankee asså.. 
 

William

Vakna typ runt 12, så skulle jag ner t stan för att träffa Santos men det blev av så fyllde Wille år oxå så jag och Wendy gick t ceci o fira han hihi
Usch mår fortfarande illa åt så mycket skräp!
Ska sova nu iallafall .
Walla har prov imorgon ! Så efter skolan ska jag träffa Alle :-)
Natti

FOTO DAG

 

Vart  i skolan så vid 11 spände dom tandställningen och satan vad ont jag har...nu blir de o inte äta nåt på 2 veckor eller nåt. 
Så träffa jag Jeanetta när de var ljust, shit så kall dag asså vill aldrig ut igen.. tur så har jag studie dag imorgon, orkaaa vill nt sova hemma heller, ingen aning om vad jag ska göra imorgon iallafall. 
IAf fota lite med Jeanetta så visa hon bilder från förra året som vi tagit...omg ...jävla ansikte när blev jag ful :(
 


^ ...shit asså min vän är finaste. 

Aggebagge

Minns när vi blev tsm i slutet av 2010, svär fett töntiga. hahh jealous på Cory La Quay hahaa vad gullig !!
Grattis Baggi , 19 hela år . Hoppas du får en fett bra dag fino ♥

S

Känner mig så äcklig, som gick på varenda ord du sa
Mamma har alltid haft rätt om er.  
Toma todo lo que quieras pero vete ya
que mis lágrimas jamás te voy a dar
Tu el perro de siempre los mismos trucos,Ya ya me lo se

Ser ut såhär just nu...måste verkligen sola snart. uscha! 

STURUP

Sturup har vart så gosig nu för tiden vill aldrig va ifrån han åh. MIN MIN MIN bebis
Och en bild på namnlös.

Fick med hans tunga för första gången  ♥

DAGENS LÅT

Tro mig jag har det bättre utan dig..
 

HHAHAHA

jävla ansikte du tror jag bryr mig vilka du går ut med? ag är varken din mamma eller flickvän 
fett sur idag asså orka måste kma utttttttt , ska snart ner t stan med Alle ...så kmr nog Santos efter ett tag.♥
yeeeeeeeee så ser dt ut ehehe

DAGENS LÅT

åh bow wow , namnam 
 

har feettt tråkigt, ska nog sova snart jag och Alle ska fota imorgon i de fina vädret :D
Förresten idag när jag vakna och öppna min dörr såg jag en såndär typ "gardin" som hänger för dörren för att de ska se snyggt ut och om man har dålig syn går man in i dörren för man tror de är öppet..ja det har redan hänt. Svär på gud mamma la den där för att  höra när jag smiter ut. hahah!
Kan visa bild imorgon ska kolla på film nu 
Natti! :*

HEMMA KVÄLL

Hej finisar! 
äntligen fredag och jag vill bara var inlåst i mitt rum. Ska städa buren snart.
Tog nyss en fett skön dusch , hatar o stå o duscha . och så just nu renoverar vi toaletten nere inte fattat än vad som hänt wendy hade sönder nåt iallafall. Bästa *: 
Iallafall så alla använder badrummet här uppe eftersom dt ba finns en toa nu :( så kommer  inte kunna bada i 3 h på ett tag :/
Ska städa nu hörs! :*

uttråkad,ensam,saknar alle

Aa som rubriken. Har fett tråkigt assååå vet inte vad jag ska göra idag 
Var helt ensam när jag kom hem så hörde inte när mamma kom hem för jag hade musik på högsta vollym walla (((; ...så dyker hon upp som en kanin..asså jag skrek och höll på ge henne en örfil. åh mami 
La familia echeverria son conejos. ha orka mitt liv
Bjuder på en gif...lr två

Pussen är till mi corazon TIBA  ♥

DAGENS LÅT

 

ARG

asså jag är så sjukt trött på alla , alllt och alla .
Vi hade vikarie idag och han är mexican och tror sig värsta kung. tjejer ska tydligen nt slå på killar..inte killar heller men jag fick straffet . ha tack J . Jag älskar dig fett mkt asså hora.
Iallafall alla fick sluta 2 som vanligt förutom jag som fick sluta nyss .
Mitt straff blev då och leka med lera ...jag skulle uttrycka mina känslor om vuxna genom att göra nåt med lera...ja det slutade såhär   (inte min bild)

Tack för mig. Ha en bra dag!

STURUP

Santos drog för ett tag sen. :/ kollade på en feeett lång film asså, och myste med Sturup. hihi han fastnade för han asså, vem gör nt, så underbar Sturup asså. MIN bebis hiihi
Ska sova nu iallafall är fett trött.
världens sötaste sturup asså.

STÄDA

ANSIKTE väcker mig med 13 sms dafuq . Vet att du kommer läsa dethär och du har ingen rätt o sitta o vara svartsjuk och respeklös bitch.
Iallafall städat mitt rum idag så nu är det rent och fint. Förutom buren men det tar jag senare för snart kommer Santos hit och gör mig på bättre humör. ♥
Ska dansa till tråk musik. Hörs hihi

DAGENS LÅT

bäääästa
 

fuck u

sick kväll igår och idag assååå
båda var misslyckade asså orkar nt så jävla trött och sur och aa . fuck u manshora.
Träffade EJ oxå..omg han var ju utomlands i typ en månad lr nåt .
aa iaf hämtade ALLA ALLA mina grejer hos bitch och drog t stan med Rickard, fast han skulle t krogen så jag drog hem,men bussen ba åkte mittframför mitt face asså HAHA ? osynlig lr vad 
Så dök santos upp efter as många månader...feeett glad asså 
amigoooooos assså 

HEMLIS

Walla så fort jag käkat klart så går jag ut från denna dörren och försvinner över helgen och min helg kmr äga så fkn mycket asså. 
Och ni får inte ens veta vart jag ska. Pusshej!</div>

BORRO

Sluta tidigt så gick t råby centrum så kom Alle efter typ 7 min så medans hon sola kom en karrar och snacka. haha sköööön snubbe asså ,så följde han med oss t stan efter att alle solat. 
Svär killen har smak på tjejkläder asså fett skööön svär ahahha , så efter ett tag drog han. Haha en kiosk grabb gav Alle en gratis tändare för att hon fyllde år idag haha gullig. Så träffa vi på Nataly och Sandra ...haha eee nybörjaren. 
Nu sitter jag med el borro Tim och Wendy. hahah Borro lyckades återställa min nya mobil som wendy försökt med i en halvtimme. xddd

Angelica

Shiiiiiit var ska jag börja ...
världens bästa vän är du alltså, så sjukt det vi gått igenom Jag minns när du var ..13 och längtade efter denna dagen. "när jag blir 18 si och så! " hahaha . Allt skulle hända denna dagen.
Iaaaaff Grattis på 18 års dagen gatita. Äntligen 18 .Jag vet hur viktig denna dag är för dig bästa, jag önskar dig bästa födelsedagen.
Du är min andra halva, solen i mitt liv och min måne. 
Du är min dans. 
Det syns verkligen nt men jag älskar dig fett mkt asså. Hahah ja minns första gången vi träffades. vi visste direkt vad vi kunde prata om alltså.
Que piensen lo que quieran pensar de mi,
A mi me dá igual, yo vivo por ti.
Digan lo que digan ya me dá igual,
Solo necesito lo que me das.
Que piensen lo que quieran pensar de mi,
Sé que es de verdad yo vivo por ti.
Jag hatar dig så mkt och älskar dig så sjukt mkt för den du är.
Klicka för att stänga bilden
Alle fyllde 15 på bilden haha
Klicka för att stänga bilden
 

ALLE

Kom hem 11 på kvällen igår, var helt sluuuut orkade ingenting asså, däckade så fort jag kom hem. 
Åh vilken mardröm o gå upp idag asså sov så jävla braa shit. Ska shoppa med Alle idag, bruden fyller 18 imorgon omgggggggg 
allafall börjar om typ en kvart så ska börja gå mot salen. Så vi hörs! *:
2009 asså <333 HAH

neger

Sitter i skolan ,börjar om 10 min ,
bby ringde nyss och var värsta gullig och allt. Ska till han direkt när jag slutat tar typ 40 min lr nåt så då är han nog hemma med...tror jag..hoppas jag. 
Somna typ runt 5 och är huuur trött som helst omg , är klassens pajas idag så sjuuukt trött och seg asså

-

outfit today! yomy clothes for summer---.

fett tråkigt asså

kan nt sova så ..haha

Vad heter du? - Emily
I mellannamn då? - 
Vart bor du? - Bbäckby
Trivs du där? - Helt okeeej 
Brukar du läsa horoskop? - faktiskt 
Har du körkort? - inte än!
Äger du några Converse skor? - åååh ja
Favoritdjur? - sköldpaddor,så söta.
Vad spenderar du dina pengar på? - mat ..kläder
Senaste konserten? - minns nt shit
Festar du? - ja
Sprit, cider, vin eller öl? - ehe vin
Brukar du bli för full? - aa :/
Antal kuddar i sängen? - 6 typ 
Kan du baka bullar? - ja 

Bläck eller blyerts? - blyerts 
McDonalds eller Burger King? - mc 
Är du allergisk mot något? - katter 
Äger du ett busskort? - Ja 
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? -verde
Vad åt du till frukost? - en halv macka med te!
Hur ser du ut idag? - drogad...
Nästa mål i ditt liv? - vadå nästa 

Vad såg du senast på tv? - how i meet your mathaaaa
Hur svarar du i mobilen? - VAD 
Vem ringde du senast? - Wendy
Antal timmar sömn inatt? - 6 h 
Sov du ensam? - jaa  
Vad innehåller din favoritnattmacka? - orka ha favorit ba släng på bre

SENASTE PERSON SOM 
Sov i din säng: wow...mitt ex, i think
Såg dig gråta: Chino
Fick dig att gråta: min syster hahahhhahahaha
Du gick på bio med: Minns inte
Du gick på stan med: några randoms  
Skällde på dig: Wendy
Skickade ett email till dig: Spam typ 

HAR DU NÅGONSIN 
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - Ja 
Bråkat med ditt husdjur? - ja
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? -omg jaaaa shiit  

SAKER 
Tar du droger? - pfft nej 
Vad är du mest rädd för? -din mamma yao 
Vart vill du gifta dig? - en ö där ingen kan kolla
Vad hatar du verkligen? - en bitch
Har du varit kär? - Ja 
Har du ett jobb? - Nej 
Gillar du att ha folk omkring dig? - nej låt mig va 
Är du ett hälsofreak? - Nej 

STUFF 
Är du ensam nu? - Ja 
Några piercings/tatueringar? - Nej 
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - hahha efter sååå många år har jag fortfarande Amor gitano- beyonce i huvudet helt sjukt. 
Vill du gifta dig? - asså kanske ,ritch bitch tack
Vill du ha barn? - nej

FAVORIT 
Rum i huset? - badrummet
Typ av musik? - skön yao
Månad? - Maj 

DE SENASTE 48 TIMMARNA 
Gråtit? - nej
Köpt någonting? - Ja 
Varit sjuk? - nej
Sagt "jag älskar dig"? - Nej 
Träffat någon ny person? - Ja 
Saknat någon? - Jaaaa 
Kramat någon? - Ja 
Kysst någon? - ja
Haft sex? – Nej 

SENASTE 
Låt du hörde: pa'que la pases bien-arcangel ....mmmm papi
Film du såg: nån knark film fett skön haha 
Drink du köpte: loka
Mat du åt: en halv macka
Gången du åt en 7-Eleven korv: länge sen
Människa du slog: minns nt
Längsta bussresa? senaste....40 min?
Irritation: senaste...asså han har ett namn...johnny. 

amen.

SHAN THE MAN

Jag har inga ord för att beskriva mina känslor för shan..omg.
hahaha dööööööör ,han har så rätt på allt asså hahahah

DIN MAMMA

fettt chill lördag asså, höll på däcks så fort jag ba nudda Fredriks skönaste soffa , har bara sovit i 2 h ...
iallafall , satt o myste framför tv , åh var så fint väder idag oxå.
Så senare kom Johhny och hans vän chillade o kolla på såna tråkiga skämt och körde "jag har aldrig"  Så senare kom Emma så chilla vi baaa , 
kom hem för ett tag sen, åhååå vill sova i hundra år, faaan haft ont i huvudet i 2 dagar med, imorgon blir dt värre :(
Ska sova nu iallafall åh. kära säng.
 natti!

GODMORGON

Godmorgon finisar!
Inte sovit något alls och har ingen aning om vad jag gjort hela natten asså...sjukt.
Ska snart till Fredrik, vet inte ens om han är vaken, får typ bryta mig in t hans lägenhet lr nåt hahah
Var väl länge sen jag gjorde en gif? Varsegoda! såhär ser jag ut just nu!....Vinkar jag ens? lyfter ju ba handen :S

DAGENS LÅT

 

-

--themisspolly:

photographer- Erlend Moen.model- me.
-themisspolly:

my style today
-. 

♋
-massbecause my butt looks hugethemisspolly:Aw man. I shot Marvin in the faceomgbenny-ay-p:

Tyler: “I didn’t know what the fuck was going on, I thought it was a gunshot. I heard that shit and was like “fuck that”.
???: “You jumped high though.”
Tyler: “I’m black.”
so beautiful:osugahsrevolution:


Afro game I am aspiring to
 themisspolly:love this style.Love him.LAMO 

DAGENS LÅT

 

PIERCING

Heeej! (:
Vaknade typ 6 på kvällen idag :( fett, sov bort hela fredagen asså. Fredrik ringde för ett tag sen och fråga om jag skulle med t krogen, tänk att jag sa nej. Fett stolt.+ är feeettt seg asså, fattar ingenting . 
Förresten ...varför tror alla att den svarta pricken på min näsvinge som är en levefläck är en piercing? 
Saknar o va fett brun asså...


Ska till Fredrik imorgon, hans vänner kmr nog va där med så de blir chill huhu 
Hörs *:
 

DAGENS LÅT

Såhär känner jag för dig , hund.