BÄSTAVÄN.

Igår runt 7 kom Jennifer hit med en bukett med rosor och en telåda bara för att jag vart så nere dom här dagarna ,världens bästa som gör mina dagar fetaste bra när dom börjar kaos . bruden som alltid kommer att backa upp mig och finnas där. den bruden gör mig lyckligare än någon annan kunnat göra . mer om kvällen skriver jag nt om peace!



FÖRREGÅR

I förregår fyllde bästa moster år så hon kmr hit till oss så vi kan fira henne så ska jag va barnvakt åt Andrej och William. Iallafall var hos tandläkaren idag aboo ont i hela käften som aldrig förr. så kom t skolan runt 11 ,och äntligen fått skåp.. i tredje våningen ,ganska onödigt när jag ba har en lektion där uppe en gång i veckan så ska nog fixa till våning 2. ska lägga mig ner nu och sova en stund med Sturup, peace!



MARY KAY

började 8 och fick sluta typ halv 4 . Jag och Linnea höll på somna . Och så någon gång ber jenni mig kolla min blogg. Asså bättre vän finns det inte sådär glad jag blev asso , behöver verkligen ingen annan än henne. iaf när jag kom hem satt jag mig och plugga så kom mami hit med popusas (y) och så kom hon med en Mary Kay spegel till mig för dadi hade sett min helt förstörda spegel så awww nu är jag lite gladare iaf . fortf sur och besviken men jaja , imorgon ska jag spänna tandställningen så jag vill äta allt hårt jag hittar men hittar ingeting hårt :( jaja ska plugga lite till och sen sova! peace
fuck u


Inlägg Till Emy

Gästbloggar åt emy, eller snarare skriver till henne då jag aaante pallar att dra det över mobilen.

Waaaaah maa latin Queen, jag är så stolt över dig, jag ser dig växa o bli starkare för varje dag. Då går igenom tuffa tider, du vet hur det ska va även om dina känslor säger emot, men så stark äru att du står upp för dig själv, för du vet hur du vill ha det. Nu är det bara knas med känslor, som man inte ba kan ta på o kassta iväg, men jag vet att du blir ännu starkare när du gått igenom det.
Du vet att jag alltid finns vid din sida så som du alltid funnits vid min och läxat upp mig, då du har stöttat mig och växa. Jag vet inte vaaaaad jag skulle gjort om jag inte mobbat dig för ett par år sedan :(( men nu är vi här idag o är som systrar! Ska döda o spotta allt för dig, du ska alltid veta att jag kommer att komma, kommer alltid att stå bakom din rygg, för att stötta dig, för att backa upp dig, och för att fånga dig ifall du faller. Du ska skinaaaaaa som du alltid gjort, du bryter neeeed med ditt leende. Kill it ,
Massa kärlek o pussar till dig mamacita, maa bäästaaa!
I Love You , i massa mängder!
 
 

kaos

Kaos dag ännu en gång..är så sjukt arg,ledsen men mest besviken. På mig själv. Och jenni omg världens bästa brud. <3
jaja fuck u ,peace!

h

Började 20 över 8 idag sjukt seg dag , Linnéa gjorde kaos utanför vår sal , varm choklad över hela bordet och golvet haha slutade typ halv 4 så tog bussen direkt till mamma för att hämta Lill syrran som skulle på fotbollsträning . kom hem typ 18 så nu ska jag ba vila och vänta på att idol ska börja
peace!



Match ,fika och grill

Vakna idag runt 10 oxå för jag skulle med ceci o hjälpa henne för hon skulle sälja bullar osv t folk på willes match. Och så lite innan 12 ringde jag t jennifer så hon kunde kma med kaffe muggar för de höll på ta slut haha vår hero efter det drog jag och jenni till erikslund och fika. Shoppa lite och så efter drog vi till mig och här var typ hela min familj förutom wendy ,pappa kom senare med farfar ,grilla osv fick ny bur till Sturup så nu har båda stora burar hihi ,iaf jenni drog för ett tag sen och nu ska jag bada hihi :D





Igår

Vaknade runt 10 igår lr nåt och runt 12 fick jag reda på att ceci skulle förbi köping med bilen så jag spamma Mensur och jenni om det haha slutade med att de blev en mys dag med bara mig och min Mensur. satt och chilla vid min altan tills det blev kallt så vi gick in t vardagsrummet och somna där i ena soffan i typ en timme ,mysis. så drog vi t stan o käka donken och hans tåg gick runt 20 nåt. och så när jag kom hem hjälpte jag ceci med att göra lite leksaker till våra fåglar o deras nya bur hihi peace!



DANSA

sry för dålig uppdatering är så trött efter skolan och vill ba lägga mig ner och dö för en stund. jaja hej på er! gått skit bra i skolan och fortf bästa tjejerna i klassen! 1 vecka och så nära är vi. planerar nu tjej kväll och grejer hihi. igår så fick vi sluta 12 för sista lektionen var inställd ,så drog t stan och där stötte jag på jenni och Olivia :) hängde vid stan en stund för jenni skulle t jobbet så jag drog hem t mamma. haha fick nya hörlurar och nytt batteri till mobilen wiho. gick bra med hörlurarna hahaha. så vid 4 i think kmr de en grabb och lämnar wendys nya cykel hit. Tror wendy och Tim skulle t Rocklunda marknaden så jag drog hem och vänta på jenni. fick en dålig nyhet igår oxå. när jenni kom så drog vi t donken och försökte ha fet bäst ändå ,och omg det är så kallt nu för tiden! så det blev dans i en ensam gata med jenni :*
somna rätt så tidigt oxå ,och så väckte en Mensur mig hahah
jaja får se vad som händer idag peace!





SKOLA

hej finisar! allt bra? iaf här :D
skolan började för 3 dagar sen och jag var sjukt taggad och fortf lika taggad nu lr kanske mer när jag har bästa tjejerna i min klass! dock så försov jag mig idag men kom inte försent utan ba helt ofixad till skolan , skulle väcka jenni och Mensur runt 7 hahah gick ju bra,slutade med att Mensur väckte mig ist runt halv 9 och jag börja 9 så jag gick upp och fixa mig på 2 minuter (inte nogrant) och sprang t bussen och ringde och väckte jenni hahah.
Imorgon börjar jag typ kvart över 10 så lite sovmorgon har jag hihi ,just nu sitter jag på sängen och myser med Sturup och kollar på lejonkungen 1 :D så hörs sen lr imorgon peace!
bästa klassen eveeeer!




E-ada

hejhej finisar!
satt så uttråkad o vänta i mitt rum på att jenni skulle sluta jobbet så gick ut och satt mig utanför fönstret och när jag kom in igen var mamma och daisy på besök , så blev ju piggare och så senare kom moster Anna med Patrik och Andrej. hahah och så efter en stund sluta wendy jobbet så hon kom direkt till oss. fast alla drog rätt så snabbt.:/ så fick jag ett samtal av grabbarna om att dom skulle komma så vi ringde hit Anna och hängde i min altan som vanligt. tog promenader och myste framför tvn hihi. så runt 00.00 stack alla hem. sjukt härlig kväll iaaaff är så sjukt glaaad. ska snart ringa jenni som hoppar ur duschen när som. hörs!
btw bjuder på kussen Hahhaa



kaos

Vakna nt bra asså, denna dagen har vart sååå kaos. Trodde jenni skulle få sluta tidigare så satt utanför mitt fönster i två timmar o vänta på henne, rätt så skönt när de var soligt. så vid 7 drog vi på frans fotbollsmatch ,tyvärr så vann dom nt denna gång :/ . som ni förstår blev köping nt av haha kaaos. Få se när de händer nu ska jag strax sova orkar nt , på riktigt kaosdag.
peace



ALL ABOARD

Kom hem för ett tag sen från sthlm. Inte träffat jenni idag och jag fuckar ur ,nejmen ja var i sthlm o kolla match Sverige mot Norge live med bästa systersonen Wille . Woho Sverige vann sjukt kul var det! Imorgon drar jag och jenni till Köping för att träffa grabbarna. så ska strax sova för att vakna tidigt annars cuttar Jenni mig. hörs :*






4-2 ;D

SUPRISE

jenni brukar oftast sluta kl 6 men.idag hade hon tydligen slutat tidigare så prick sex kom hon t mig och jag hade ingen aning. satt o fundera på vad vi skulle göra så vi gick t Ica . och ännu en gång skulle vi planera redan kl 6 det tog oss 5 timmar o planera om torsdag. halleluja. nyss kollat på film med ceci och från och ska äta sallad nu hihi hörs!



HAHAH

jag har världens fulaste men ändåå sötaste råtta omgggg





LATAT

Legat i sängen och vart emo idag tills Jenni sluta jobbet och kom förbi mitt fönster och sa"hola puta" mm..
iaf satt och frågade varann i typ 20 minuter vad vi skulle göra idag , så tog vi tag i våra liv och åkte ner till stan och kolla bussar och tåg till Köping. eftersom hon är ledig på onsdag och torsdag hihi iaf träffa på Robin så han var nog med oss ett bra tag, så ringde wendy och sa att hon var ute låst så fick dra hem t mamma för jag fortf har.nycklar dit och precis när jag kom fram så kom alla hem...omg. och så fick jag promenera hem shit de var fett kallt!
jaja nu ska jag sova på riktigt natti!:*





MYS SÖNDAG

Jenni kom typ 11-13 och banka på mitt fönster och aboo jag sov ju. iaf drog och åt lunch i Råby c . pommes talrik t båda och medans jag kolla bort försvann ba mer och mer alltså att jenni tog min mat. haah så satt vi ute o chilla tills vi kom på en film att se , fett rolig omg . så senare på kvällen gjorde vi kladdkaka och kolla på Ice Age 1 ." Den är grön dom stack för två timmar sen" HAHA. jaja sen chillade vi , BTW har blå märken överallt för att mina två kära vänner Mensur och jenni misshandla mig igår. och idag fick jag ännu mer stryk av jenni . iaaf eftersom hon kom tidigt drog hon vid typ halv 22 lr nåt. nu skaa jag strax sova så vi hörs!



6.00

Sov gött i några timmar vakna av att ceci skrek kl 6 på morgonen och det var så varmt i mitt rum höll på dööööö så tog tag i mitt liv och gick t cecis sovrum och snodde fläkten. grejen är det att jag har inget minne av det....tror jag sov när jag gjorde det iaf vakna nyss för de var fett kallt här hahah helt ensam hemma oxåå jajaa ska äta nåt nu lr försöka somna om vene. hörs senare :*


bra kväll

jag och jenni trodde inte grabbarna skulle Kma så vi var såå nära på att ta bussen till stan och se vad som hände där. så ringer dem och säger att dom är halv vägs hahah åhii så vi chillade utanför Råby badet till 23. och sååå innnan allt vakna jag av att Wendy stormar in till mitt rum som en häst hahaha blev helt wow. så hade hah och ceci städ dag svär riktiga askungar, så var vi o handla oxå haha träffade på mamma och dadi och fick med oss hem en daisy. så precis precis när jenni kom började vi göra taco paj mumsi och efter en stund kom mamma oxå haha.iaf imorgon slutar jenni tidigt såå hon kmr t mig i think :* såå kmr grabbarna kanske imorgon med! :D
jaja natti! peace ((:
gammalbild.




FIXAT

Fixat klart håret nuu lr Aa bästa jenni gjorde det hihi sjukt nöjd! Ååh!
vart hos mamma iaf spelade nå Mario med wendy . och satt och myste med daisy. så när kom hem,kom jenni.
fixade håret och wiho som sagt sjukt nöjd! Imorgon kanske kanske vi träffar grabbarna igen :D
nu ska jag gå och göra te och kolla på moulin rouge haha!! peace!


före!

efter :)))

yo

Bloggar ba för att Jennifer kalla mig för h nyss. Dansat hela dagen och vart med jenni på kvällen , drog t henne idag, omöjligt o planera med henne omg, vi försökte planera om imorgon det tog typ omg 3 timmar? iaf vi hade planerat men nu vet jag nt hur de blir iaf jenni ska Kma till mig dirr efter jobbet imorgon såå ska vi fixa mitt håår hihi. blir gött såå menans jag väntar på stt hon ska sluta ska jag till wendy för der var länge sen! skaa platta håret nu och sen sova hörs ,peace!:*



BLOND

Med Jennifer just nu , vi färgar hår här just nu och de blir blont ni får se resultat senare ikväll på vem de är som blir blond ;)
hörs!



ÖVERRASKNING

hej finisar har haft en sån sjukt bra dag och kväll idag asså. jag och Mensur och Diso planera igår att överraska Jennifer med att dom skulle komma idag i suprise. hela min idé! så jag lurade Jennifer till stan och sa att. i skulle träffa några från sthlm. fast Mensur och diso skulle komma ist. Så dom var nog framme halv 6 i Västerås så gick in för att leta efter dom medans jenni satt utanför och dagdrömde om diso . hahaha omg jenni min bby blev sååå röd i ansiktet när jag kom ut med Mensur och diso hhaha så chockad. åh hahah iaf vi chilla vid vasa parken och efter en stund drog vi hem t mig och chilla vid min altan .
och kvällen promenera vi till staan för dom tåg gick typ 23.22 hihi
Bästa ceci kom och hämta oss i centralen hihi o imorgon ska vi fixa mitt hår ..hoppas jag lr överimorgon vene nu ska jag gå gö te och fortsätta va så lycklig som man kan bliiii
jag äääär så sjukt glad idag! asså sjukt grym kväll hihi! peace :*:*



TJEJKVÄLL

Hade sjukt mysig kväll med jenni idag, färga håret på henne blev sjuuuuukt fint omg! så har vi vart o köpt gott gott och myst till någon konstig film. vi var typ vulkaner svär rapade hela tiden. och så vid.23 gick hon hem och omg de spö regna och åska aboo fett Läskigt sprang typ hem! imorgon ska vi till stan för jenni är shopp sugen så får vi se vad som händer efter , nu ska jag ta ett snabbt bad och sen sova! i think hörs :*
bild från igår!



igår

Igår träffa jag Jennifer på kvällen medans jag städade lite på dagen. drog t centralen för att träffa några som inte dök upp :s
så vi drog t donken o käka och bakom oss satt några gulliga kanske 22 åringar o käka, när dem skulle gå gav dom oss såna här nya mc donlands glas för dom "orkade inte bära dem" hahaha skit gulligaa omg!
och så skjutsa dadi hem oss hihi



JIDDRA INTE MED ZOHAN

var planerat att grabbarna skulle komma hit och kolla på jiddra nt med zohan med mig och jennifer ikväll . asså vi kollade men vi hörde typ inget för vi prata bara hahah, sjukt kul kväll iallafall, imorgon blire fest efter att Jennifer slutat och grabbarna kommer med Hihi . just nu sitter jag i bästa jennifers tjock tröja och lyssnar på moulin rouge låtar . prata nyss med henne i tele med så Hihi mysis
nu ska jag göra te och ba ta det lugnt Hihi hörs!:*



IGÅR

drog till stan runt 6 för Jennifer sluta då. satt ba o njöt äv vädret som var fint en stund så kom grabbarna.efter en stund, damn de börja spö regna och åska o blixtra så vi åkte hem t mig och satt o chilla vid min altan ,hade massage time en stund alla massera varandra hahah aboo ,skulle kolla på hitta nemo vid stora rummet men hahaha vi fick nt igång dvdn så vi alla 5 trängde in oss i mitt rum, blev så varmt att vi tog en promenad ist hahah så vid 23 drog alla hem Hihi idag kommer grabbarna igen så ska vi kolla film (:
ska ta en dusch nu och så fixa mig hörs!:*