CITYFESTIVALEN

sjuuuukt grym dag och kväll igår. träffade sjuuukt många jag inte träffat sen jag gick i typ förskolan sjukt kul var det att träffa er alla igen!:)
jag , Wendy och Tim var på väg mot skrapan då jag får syn på marre i ett tält så det enda jag gör är att rusa till han ,precis i tid för att se han rappa . :d och efter det var de nå reagge och Hahaha omg mamma och dadi kom Mee daisy och stod där ett tag bakom mig. så medans jag prata i telefon med Wendy passade några brudar på o få min lilla syster o dansa och de lyckades dom , så söt hhaha har världens sötaste lilla syster. grym på dansa till reagge oxå ;)
så på kvällen träffa jag Mikael oxå Hihi, och Richard och hans vänner :), så när jag kom hem drog jag t moster för hon hade en liten fest där Hi så kom hem vid 3? vene Aa sjukt grym kväll!!






CITYFESTIVALEN

Såååå grym kväll !!! länge sen jag hade så här roligt. var med Bea , Richard s , danne , Richard och hans vän Mohammed. träffade på många saknade oxå ..åh så grym och fin kväll nause ägde asså, är helt slut nu så ska sova tidigt. nyss överraska en väldigt fin pojke mig genom att ringa och görs min kväll ännu ääännu bättre. världens bästa Adam <3
ska sova nu så natti :*



för er

som nt vet vem Richard är



tja!

är extra glad idag , bokat biljetter t Kalmar och träffat dadi som jag redan saknar.
var o shoppa @ Ikea med ceci , så efter det cykla jag t mamma.
ska snart ner t stan de är ju city festival idag , lr ja hela helgen :d
så Richard kmr snart så ska börja gå mot bussen Hihi fett länge sen vi sågs så är fett taggad . hörs! :*
btw nause uppe på scen kl 11 wihooo



INGENTING

vakna f1 sent ,så är hur seg som helst sjukt uttråkad oxå. skulle t mamma men var för seg för det. så Ceci kom för ett tag med laura så de blev att grilla :)
ingen aning vad jag ska göra när ceci drar t jobbet igen :/
jaja hörs!



GODMORGON ..lr

Tjuu allt bra?
vaknade 12 men orkade nt gå upp så nyss ätit frukost Ceci klipper håret på Tony och efter ska vi nog hälsa på mamma. var länge sen jag träffa Wendy nu och dadi. jaja ska väl fixa mig lite hörs! :)



GOTTGOTT

sitter och letar en bra film att se med familjen vazquez. nyss vart o handlat massa gott t filmen så nu är de ba o städa o fixa lite så vi kan se.
hörs!



GODMORGON :)

hej finisar,Jag mår hur bra som helst . vi var vakna till typ 6 på morgonen lr iallafall jag snacka med jordens bästa kille till 6. iaf mår bäst People , Tony kom tbx tillslut såå de blev kul nu ska jag pigga upp mig för att äta frukost :)



glad midsommar!

tja finisar , fick ju ny mobil för inte så länge sen och den hade redan glapp meeen min bästa brooor fixa de så nu funkar den normalt. vaknade på så dåligt sätt att de förstört min midsommar och min dag mamma var här tidigare och Tony med ju. iallafall blir nog lite vin och så trillar fran nu så ska göra han sällskap ist.
Konya ringde nyss oxå o sa att han kommer på typ måndag igen :) så de gjorde min dag lite bättre iaf hörs :*


SOMMARLOOV

Äntligen sommarlov! fick de en dag tidigare föör nåt gick fel iallafall ännu bättre, solat, kollat matcher umgåts med familjen , Igår hade konya och Fran match utan för E-tuna , tyväääärrr förlora dom :/ 
Så efter det drog vi t basket planen så ringde konya och sa att han var hemma så gick t han ist, satt o chillade 
framför solen och blev sugna på pizza så vi dog o köpte kebab pizza hihi :D, och så idag har wille haft match, valde fel kläder ,sjukt kallt ! Konya stannar i v-ås ett tag till såå kanske träffar han idag senare..annars imorgon! ska till ica nu hörs !:*
 

 

INGEN DATOR

BLIR AV MED DATORN IDAAAG
Såå kommer nt kunna blogga på ett tag, igår var jag iallafall o kolla på Frans fotbolls match och sen direkt efter hade William fotbolls match med. Såå de blev lång dag! Ska till mamma idag senaree och se om wendy  orkar va med mig huuhu, Sen resten av veckan äre ba att chilla för jag är redan klar med allt i skolan ,så på torsdag börjar sommarlovet wohoo! 
som saagt blir av med datorn idag såå vi får väl se när jag bloggar! hörs :*


STUDENTEN


Erik Mikael Ahlén tog studenten idaaag! Dock så missade jag fota han as mkt :( 2 gånger. Men aa Grattis bästaaa du! <3

SENASTE

Bara vart med Kunya de senaste dagarna, chillat vid solen med värsta högtalaren bredvid och ba chillaaat, fett brun nu hihi . 
nu är han hemma i sthlm, och kmr nog nu i helgen och om inte om 2 veckor :/ 
Iallafall hej finisar! , var på praktiken idag, kändes som om jag nt gjorde nåt alls, för idag lyssna verkligen ingen på miig ,nyss tvättat kläder såå sitter ute på vår uteplats med en kopp te, ska snart hoppa in i duschen .
Laddar upp sthlm bilderna senare. hörs! :'*

STOCKHOLM

Sry för jätte dålig uppdateriing, knappt haft tiid för attt sova jao. Nejmeen, var i sthlm i fredags , fett kuuuul . Toog tusen bilder men orkar nt ladda upp nu . Käka på nåå thai ställe med Linus, Lucas och Diego  fett goott. Svär , det blev fett fint väder oxåå så de blev perfekt!  Hann aldrig shoppa för boysen var såå seega ,men lite shopping blev det :)
Sen när jag kom hem träfffa jag Jennifeeer. Aboo hade gått så mkt redan i sthlm,och vi går enda t rösegård skolan typ. (bäckby) 
Och så igår skulle jag t stan men hann nt heller för Fran hade fotbolls match vid rocklunda swedbank. Tyvärr förlora dom denna gång mot 2-1 tror jag och deras bästa spelare Kunya fick rött kort för att inte ha gjort nada..fett synd :/
aa efter det åke vi t mamma och drack lite te baa, såå drog vi t willys och handla mat så kom hem vid 21..och så drog jag ut dirr för att träffa Kunya, Och så återigen fick jag gåå mkt, vi tog en feeett lång promenad asså. Meen de var trevligt ändå, min helg blir braa, Wille ska ha match nu kl 12...så ska börja fixa mig och sen cykla t Skälby IP . Hörs! 

Saknar bäästaaa som är i spanien fortf. :(((